כרובית מטוגנת עם ציפוי פריך ומיוחד בטעם בזיליקום ובניחוח המשגע שלו. מוגש כתוספת לארוחת דגים או בשר למנה מושלמת
מריכיבים:
ראש כרובית מחולקת לפרחים
או שקית פרחי כרובית קפואה
לטמפורה:
צרור עלי בזיקילום
כוס קמח
כוס מי סודה או בירה לבנה או מים
2 ביצים
מלח פלפל
שמן לטיגון
הכנה:
1 מבשלים את פרחי הכרובית כ20 דקות עד שהם רכות (כרובית קפואה אין צורך לבשל)
2 בקערה טוחנים את הבזיליקום ומוסיפים את שאר מרכיבי הטמפורה ומערבבים היטב
3 מחממים מחבת עם שמן עמוק
4 טובלים כל פרח כרובית בבלילה ומטגנים ומעבירים לנייר סופג
מגישים חם
למעקב אחרי הסטטוס של ניסי גולדרייך עם מתכונים וטיפים נוספים לחצו כאן