תנו כבוד לירקות: קצת מלח גס פלפל גרוס, טימין ושמן זית הם לא מבקשים הרבה, זילוף קטן של סילאן לאיזון טעמים וזה מושלם!
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומחממים תנור ל200 מעלות טורבו ומכניסים לחצי שעה ומוציאים ומתאפקים לא לחסל.
לכבוד שבת קודש!
תנו כבוד לירקות: קצת מלח גס פלפל גרוס, טימין ושמן זית הם לא מבקשים הרבה, זילוף קטן של סילאן לאיזון טעמים וזה מושלם!
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומחממים תנור ל200 מעלות טורבו ומכניסים לחצי שעה ומוציאים ומתאפקים לא לחסל.
לכבוד שבת קודש!
תוכן מקודם בשיתוף המחלקה המסחרית
תוכן מקודם בשיתוף המחלקה המסחרית
תוכן מקודם בשיתוף המחלקה המסחרית
תוכן מקודם בשיתוף המחלקה המסחרית