מרכיבים:
לבצק:
2.5 כוסות קמח.
1 כוס סוכר.
1 מרגרינה- תחליף למרגרינה- כוס שמן.
1 אבקת אפיה.
3/4 כוס קוקוס.
1/3 כוס מיץ תפוזים/ מים.
למלית:
6 ביצים.
2.5 חבילות שוקולד מריר.
1/2 כוס סוכר.
1/2 כוס שמן.
2 כפות קפה.
לציפוי:
50 גרם חלווה מפוררת.
2 סוכר וניל.
1/4 כוס מים.
3 כפות קקאו.
3 כפות סוכר.
1/3 כוס שמן.
אופן ההכנה:
1. מערבבת את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר, לבצק רך ונעים.
2. בתבנית מרופדת בנייר אפיה משטיחה את הבצק ואופה כ-15 דקות.
3. למלית השוקולד מפרידה את הביצים, ומקציפה את החלבונים יחד עם הסוכר.
4. ממיסה את יתרת חומרי המלית למלית חלקה.
5. מקררת מעט את המלית ומוסיפה את החלמונים ומערבבת היטב.
6. מאחדת בין התערובות בתנועת קיפול ומורחת על הבצק.
7. אופה בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות.
8. לציפוי העוגה- ממיסה את החומרים ושופכת על העוגה.
9. מגרדת מעל חלווה לקישוט.
10. מקפיאה את העוגה עד להתייצבות מלאה.
11. חותכת את העוגה לריבועים.
לקביעת סדנאות פרטיות, עסקיות
בטלפון-0584713348
מרגרינה- מה המשקל? 100 גר’? 200??
כן
עוגה יפה.
אבל, כמעט 2 כוסות שמן לעוגה אחת ???!!!
כן הכמות של העוגה גדולה
6 ביצים? שלא נדע… עוגת סלמונלה !
לא ברור כמה מעלות בפעם הראשונה? ואיזה קפה?