מרכיבים:
4 כרעיים של עוף
3 גבעולי טימין מומלץ טרי
1 גבעול רוזמרין מומלץ טרי
4 פלפל בייבי חצוי
1 לימון קטן פרוס דק
1 לימון סחוט
קצת צ’ילי גרוס
קצת סילאן
שמן זית איכותי
2 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן שומשום יפני
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כוס מים רותחים
הכנה:
1 בתבנית מרופדת נייר אפיה מניחים את העוף ומשמנים אותו בשמן זית בנדיבות יחד עם הבלסמי ומעסים היטב ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס
2 מוסיפים את הפלפלים וסוחטים לימון ומזלפים סילאן ואת השמן שומשום
3 מניחים את פרוסות הלימון יפה על העוף ואת הטימין והרוזמרין (אפשר לפזר יבש אם אין טרי)
4 מתבלים שוב במלח גס ופלפל גרוס ושמן זית ומוסיפים את המים הרותחים ומכסים בנייר אפייה ונייר אלומיניום מהודק
5 מכניסים לתנור בחום 200 מעלות טורבו ואופים שעה ומורידים את הכיסוי ומכניסים שוב לתנור לגריל חצי שעה
מגישים חם!
לכבוד שבת קודש
למעקב אחרי הסטטוס של ניסי גולדרייך עם מתכונים וטיפים נוספים לחצו כאן
מתכון ממןצרים ממש לא זמינים
אין לך משהו ביתי יותר ?