קינוח מרשים מפתיע וקל להכנה
חומרים
מארז גליליות וופל שוקו (להשיג בצ’וקי בדץ עדה חרדית)
כמה שצריך שוקולד לצפוי מדולל בחמאת קקאו או שמן.
מקלות מגנום
למילוי מוס שוקולד
200 גרם קצפת צמחית או שמנת מתוקה(1)
200 גרם קצפת צמחית או שמנת מתוקה(2)
200 גרם שוקולד מריר
הכנת המוס
1. ממיסים שוקולד ושמנת(1)
2 .טוחנים אותם עם בלנדר מוט או טורפים היטב עד שנוצר גנאש אחיד וחלק.
3. מקציפים קצפת (2)
4. מקפלים את הקצפת אל הגנאש.
הרכבת המגנום גליליות
1. מעבירים את המוס לשקית זילוף
2. מזלפים לתוך הגליליות
3. תוקעים מקל
4. מקפיאים לילה
5. ממיסים שוקולד מדללים את השוקולד בשמן או חמאת קקאו מוסמסת בערבוב נמרץ כדי לאחד אותם יחד (מטרת הדילול ליצור שוקולד נוזלי יחסית כדי לקבל עיטוף דק ויפה) . מעבירים את השוקולד לכלי צר וגבוה כדי להקל על מלאכת הציפוי.
6. אוחזים במקל המגנום וטובלים בשוקולד
מחזיקים אותו באוויר עד שהמגנום מפסיק לטפטף ומניחים על נייר אפיה. הציפוי מתקשה אט אט סביב המגנום ואז אפשר להעביר אותו לאחסון
7. שומרים בהקפאה עד כמה דקות לפני ההגשה
בתיאבון!
תודה 🥰מתכון קל ולהכנה. והתוצאה מרשימה וטעימה
הכנתי לשבת, סוגר את הפינה של הקינוח בצורה קלה , טעים ביותר
יוצאת כמות גדולה, מספיק ליותר משבת אחת
האם הגלילית לא רטובה לאחר זמן? או שהיא נשארת קריספית?