תוכן זה נכתב על ידי ChatGPT
מצרכים:
- 5 ביצים
- 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ
- 3 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצות לקוביות
- 1 פלפל אדום, קלוף וקצוץ לקוביות
- 3 שיני שום, קלופות וקצוצות
- 1 כף שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 כף פפריקה מתוקה
- כמה עלי כוסברה לקישוט
הוראות הכנה:
- לחמם את השמן במחבת עמוקה על אש בינונית.
- להוסיף את הבצל והשום ולטגן עד שהם מתרככים.
- להוסיף את הפלפל האדום והעגבניות ולבשל עד שהם מתרככים.
- להוסיף את הפפריקה, המלח והפלפל.
- לעשות 5 חורים באמצע -ולשבור ביצה לכל חור.
- לכסות את המחבת ולבשל על אש נמוכה עד שהביצים מוכנות, לפי העדפה אישית.
- לקשט בעלי כוסברה ולהגיש חם.
טיפים להכנת שקשוקה בחיק הטבע:
אם אתם מכינים את השקשוקה על מדורה, השתמשו במחבת עמוקה ועמידה בחום.
כדי להקל על ההכנה, קצצו את הירקות בבית ושמרו אותם בקופסאות.
אם אתם לא יכול לקלף את העגבניות במקום, זה בסדר. השקשוקה תהיה טעימה גם כך.
אם אתם מכינים את השקשוקה על מדורה, זכרו להכין מקום במדורה שהאש שם נמוכה יותר, כדי שהשקשוקה לא תישרף.
זכרו להביא כלי סגור לשמירה על הביצים במהלך ההכנה.